Hot Stone Massage nær København

Hot stone massage er en blid behandling med olie, hvor varme lavasten bliver lagt på kroppen. Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne i en kort periode! Dette sker i mens du får masseret de øvrige dele af kroppen med æteriske olier. Den varme massage er perfekt til dig, som efterlyser en dybere følelse af afspænding og velvære i hele kroppen på 60 min. På min klinik tilbyder jeg hot stone massage nær København for dig, der søger en afslappende behandling mod hverdagens mylder og stress. Se prisen her.

Behandling med Hot Stone Massage nær København

Hot stones eller varme sten har været brugt i årtusinder, som en del af helbredelse. F.eks. er der tradition for brug af varme sten i Kina, som på så mange områder har inspireret Vesten med alternativ behandling. Også indianere i Amerika har brugt hot stones til behandling og helbredelse.

Hot stone massage hos Thornblad klinik

Hos Thornblad klinik bliver du budt indenfor til et jordnært miljø, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og behov med hensyn til din hot stone massage. Oplever du gentagne spændinger eller udfordringer med kroppen, inviterer jeg dig gerne ind til en opfølgende session, hvor vi kan arbejde videre med afspænding af din krop. Har du brug for mere info vedrørende denne behandling hos Thornblad klinik, så er du altid velkommen til at ringe til mig og booke tid telefonisk.

Book din hot stone massage nær København her

Lyder den varme massagebehandling som noget for dig? Så book din tid her, og få en god oplevelse af velvære.

Thornblad Klinik er beliggende på Brøndby Nord Vej 161, 3. tv. nær Brøndby Øster station, kort transporttid fra København. Det er nemt at komme til og fra med offentlig transport, og der også mulighed for parkering med bil i nærområdet.

Tidsbestillingen min. 1 time før, da stenene skal opvarmes. Se priserne her.

Hot Stone Massage København