Graviditetsmassage Glostrup

Midt i graviditeten, som jo burde være fyldt med lykke, oplever mange desværre smerte, ubehag eller andre problemer, enten fysisk eller psykisk, som forstyrrer eller . Jeg tilbyder professionel graviditetsmassage nær Glostrup til dig, som oplevet smerte, ubehag eller andre problemer i din graviditet.

En graviditetsmassage kan hjælpe dig med at forebygge anspændelse, uro og andet, der kan føre til ubehag, og vi har stor erfaring med at anvende massage som en god måde til at mindske spændinger og andre kilder til ubehag for dem, som allerede har problemer.

Modtag graviditetsmassage nær Glostrup

Ømheder og andet ubehag opleves meget forskelligt fra person til person, og vores graviditetsmassage ved Glostrup har dig og dine fornemmelser i fokus. Om du har ondt i skulderen eller knudepunkter, der gemmer sig, så kan med mange års erfaring finde kilderne til ubehaget og blot med en blid graviditetsmassage give dyb lindring.

Min klinik ligger i Brøndby, kun en få minutters tur fra Glostrup. Her vil jeg lytte til dine ønsker og tilpasse behandlingsformen til din krop og dine fornemmelser. Graviditetsmassage hos mig vil ikke bare være en almen massage, men vil udforme sig efter den individuelle, og selv hvis du ikke har konkrete punkter med ubehag vil en omfattende massage og afspænding oftest virke meget lindrende og forebyggende til den senere graviditet.

 

graviditetsmassage københavn

Befriende massage mod ubehag i graviditeten

Vi har i Thornblad gennem tiden hjulpet gravide med mange former for ubehag, men vi oplever især følgende symptomer blandt vores klienter før massagen:

  • Træthed
  • Ømhed
  • Oppustethed
  • Manglende energi
  • Ømme muskler og led

Oftest ser vi, at den kommende mor har stor gavn af afslapning, hvor hun kan løsnes op, og vi har mange års erfaring i at reducere ubehag gennem vores blide graviditetsmassage. Hvis det ønskes tilbyder vi graviditetspude under massagen

Få lindring med graviditetsmassage nu

Genkender du nogle af disse vanskeligheder på egen krop? Kontakt mig gerne og book din tid her, så tager jeg mig godt af dig her i min klinik til graviditetsmassage i Glostrup. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på +45 30 28 22 11 og høre mere.