Graviditetsmassage i Brøndby nær København

Er du i den lykkelige situation, at du er blevet gravid? Eller er du allerede et godt stykke henne i graviditetsforløbet? At vente sig er ofte en lykkelig begivenhed, der er forbundet med, hvordan en kommende mor helst ser sit graviditetsforløb uden problemer og smerter. Her kan du gøre brug af graviditetsmassage nær København!

Book din tid direkte her: Online Book. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til bookingen så kan du også kontakte os på Tlf.: +45 30 28 22 11, eller via mail: jaj161@hotmail.com

Graviditetsmassage nær København hos Thornblad klinik

Men det er ikke alle graviditeter, der forløber problem- og smertefrit! Smerter så som ømhed, spændinger, hævelser samt ubehag og uro i kroppen er en af de bivirkninger, som ofte opstår hos kvinder og gør graviditetsprocessen lang, sej og hård.

Heldigvis findes der behandlinger, der kan modvirke og mindske disse problemer! Herunder er massage til gravide blandt de mest effektive af slagsen.

graviditetsmassage københavn

Få afspændt kroppen med graviditetsmassage nær København

Graviditetsmassage giver dig som kommende mor en utrolig afslappende pleje, som får løsnet kroppen op, mens den skal forberede sig til den kommende fødsel.
Graviditetsmassage – for både fysisk og mental velære under graviditeten og har du evt. nerver i klemme som giver spændinger, kan selv en blid graviditetsmassage give ro i kroppen. Hos Thornblad klinik udføres der ikke en standard graviditetsmassage, i stedet lytter jeg til din behov og ønsker til bestemte fokuspunkter inden behandlingen. På den måde sikrer jeg en effektiv behandling, som sikrer dig en større velvære for dig og det videre graviditetsforløb. Har du ikke specifikke ønsker, har jeg gode erfaringer med generel afspænding af gravide. Skulle du have spørgsmål til massagen, så kontakt mig gerne telefonisk.

Gener i forbindelse med graviditet

  • Oppustethed
  • Manglede energi
  • Træthed
  • Ømme muskler, led og lignende
  • Alt sammen på grund af den ekstra belastning, som kroppen udsættes for.

Ved at lytte til dine behov, og ud fra mange års erfaring, får vi afspændt din krop og afhjulpet de gener du måtte have.

Der kan tilbydes en speciel graviditetspude efter behov.

Book tid til graviditetsmassage i København nu

Lyder graviditetsmassage som noget for dig, så book din tid her. Eller ring og hør mere på tlf. +45 30 28 22 11 Klik her for at læse mere om mig!

Med min klinik beliggende centralt i Brøndby, er jeg ikke langt fra byer som Hvidovre, Rødovre og Glostrup. Med få minutters kørsel kan du opnå en behagelig og effektiv graviditetsmassage.