Wellnessmassage i Brøndby nær København

Wellness massage er til dig, som trænger til et frisk pust fra hverdagens stress! Her vil der være særligt fokus på dig, uden at der tages hårdt fat. Jeg tilbyder wellness massage i København i hyggelige og rolige omgivelser i min klinik i Brøndby; så du kan give slip og glemme hverdagens stress og jag. Book din tid direkte her: Online Book. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til bookingen så kan du også kontakte os på Tlf.: +45 30 28 22 11, eller via mail: jaj161@hotmail.com

Ofte giver massage dig en ny energi og overskud, som ikke kun gavner dig, men også dem som du omgås med. Har du virkelig brug for at falde til ro og stresse af? Så anbefaler jeg, at du bestiller en time eller mere. Mange mennesker har brug for tid til at lande ordentligt, og din oplevelse vil blive endnu bedre, hvis du giver dig selv tiden til at slappe ordentligt af og komme ned i tempo. Nyd din massage, imens din krop slapper af til beroligende musik.

wellness massage københavn

Afslappende wellness massage nær København

Thornblad Klinik tilbyder den bedste og mest afslappende “wellness massage” i København og omegn. Vores fokus ligger altid på dig og dit velvære. Vi har et hav af ydelser som har fokus på afslapning, og vores wellness massage er en af dem. Massagen er designet til at vores kunder bliver lindret for stress og spændinger i hele kroppen. Hos os kan du være sikker på at modtage wellness massage i København der udført af en kompetent og erfaren massør, da jeg har en grundig viden om, hvordan man kan reducere spændinger og stress i kroppen.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en afslappende og beroligende oplevelse, når man får en wellness massage. Derfor skaber vi altid en hyggelig og indbydende atmosfære i vores lokaler, så du kan føle dig tryg og afslappet under hele behandlingen.

Book din tid i dag – og slip af med stress

Uanset om du ønsker at slippe af med spændinger og smerter i din krop eller bare ønsker at forkæle dig selv med en afslappende og beroligende oplevelse, så er vores wellness massage det perfekte valg for dig. Book en tid hos os i dag, og oplev selv den fantastiske effekt af vores massagebehandlinger. Book din tid direkte her: Online Book. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til bookingen så kan du også kontakte os på Tlf.: +45 30 28 22 11, eller via mail: jaj161@hotmail.com