Massage i Brøndby

Professionel Massør i Brøndby

Thornblad Klinik i Brøndby tilbyder mange forskellige former for massage til vores kunder. Lige fra en klassisk med massage hvor vi sammen arbejder ud fra udvalgte punkter/spændinger din krop til den mere moderne Hot Stone Massage, eller Kranio Sakral Terapi, hvor jeg gør brug af særlige teknikker og metode. Her på hjemmesiden kan du blive klogere på de forskellige typer af massage jeg tilbyder og bestille en tid til lige det du ønsker. Jeg er uddannet massør og gør dagligt en indsats for at bidrage til menneskers velvære gennem massage. Når du modtager massage på min klinik i Brøndby vil du derfor opleve et pusterum hvor din krop og dit hoved bliver nulstillet, så du efterfølgende er klar til hverdagens udfordringer.

Book din tid her

Find din massage her, eller få hjælp af en professionel massør

Har du svært ved at vælge hvad der er det rigtige for dig og trænger du til at få løsnet godt op i kroppen, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg vejleder dig gerne i dit valg af massage ud fra dine ønsker og behov. De forskellige former for massage jeg tilbyder har hver deres fordele og derfor er det fint at få råd inden, under og efter en massagebehandling. På min klinik i Brøndby udfører jeg langt de fleste former for massage, men som udgangspunkt fokuserer jeg på at massagen giver dig ro og løsner op for muskelspændinger så du kan blive klar til sportslige præstationer, komme bedre i kontakte med følelser og intuition, eller hvis du blot trænger til lidt ekstra velvære.

massage i brøndby udført ved skulder af professionel massør

Hvordan foregår massage hos Thornblad klinik?

Hos Thornblad klinik bliver du budt indenfor til et afslappet miljø, hvor der bliver lyttet til dine ønsker og behov med hensyn til massage. Er der tale om større spændinger eller udfordringer med kroppen vil jeg eventuelt inviterer dig ind til en opfølgende session, hvor vi kan arbejde videre med din krop. Du er velkommen til at booke din tid online her, eller evt. ringe til mig hvis du har brug for mere info. Thornblad klinik er beliggende på Brøndby Nord Vej 161, 3. tv. nær Brøndby Øster station, så det er nemt at komme til og fra med offentlig transport, og der også mulighed for parkering med bil i nærområdet.

Jeg glæder mig til at se dig til en session hos Thornblad Klinik, hvor vi får løsnet op i din krop og skruet op for din velvære.

Book din tid her