Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybdegående behandlingsform, som har en indvirkning på centralnervesystemet, det autonome nervesystem, kroppens hormonbalance samt muskler, knogler og bindevæv. Book en tid til Kranio-Sakral terapi hos Thornblad klinik i Brøndby nær København.

Behandlingen kan gå ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvens nerve, der muliggør en dyb, vedvarende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter til hvirvlerne. Book din tid direkte her: Online Book. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til bookingen så kan du også kontakte os på Tlf.: +45 30 28 22 11, eller via mail: jaj161@hotmail.com

Ønsker du en behandling med Kranio-Sakral Terapi nær København?

Som udgangspunkt vil terapeuten altid arbejde med kranie terapien ud fra klientens problematikker, og derigennem arbejde med kroppens egne ressourcer for at hjælpe den til selvhelbredelse.

Terapien udøves i dag blandt andet i USA, Europa, Australien og New Zealand og kom til Danmark midt i 80-erne.

effektiv kranio sakral terapi København

Hvordan foregår Kranio-Sakral Terapi?

Kranio-Sakral Terapi behandlingen indledes typisk med en samtale om klientens formål med behandlingen og eventuelle problematikker.

Efterfølgende ligger klienten på en briks, mens behandleren løsner op for spændinger og blokeringer, særligt omkring hovedet, rygsøjlen og bækkenet, hvor behandleren trykker nænsomt på særlige punkter. En behandling varer ca. 1 time. Du vil ofte opleve en dyb afspænding, der kan betegnes som en meditativ tilstand.
Enkelte gange er én terapeutisk behandling nok – dog må der påregnes flere behandlinger ved længerevarende problemer og/eller smerter.
Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første tre behandlinger.

Læs mere: Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Erfaringer viser, at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

 • Hovedpine og migræne
 • Piskesmæld og hjernerystelse
 • Stress symptomer
 • Muskelspændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Angst
 • Søvnbesvær
 • Hormonubalancer
 • Choktilstand
 • Bækkenløsning
Køb gavekort

Kranio-sakral terapi til børn og babyer

Hos Thornblad klinikken tilbydes også kranio-sakral terapi til unge, børn og babyer. Her er behandlingen særligt tilpasset og der tages højde for den unge eller babyens særlige behov og fysiologiske forhold. Denne terapiform er kendt for sin blide tilgang, hvor der arbejdes nænsomt med kroppen for at fremme helbredelse og velvære, som også kan være meget gavnligt for børn. Kranio-sakral terapi til babyer består af en kortere behandlingstid.

Priserne for kranio-sakral:

 • 0-2 år: 360 kr.
 • 3-11 år: 405 kr.
 • +12 år: 545 kr.

Se alle priserne for behandlingerne her.

Book tid til Kranio-sakral terapi nær København

Terapien menes også at kunne forbedre bidfunktion, samt regulere tændernes placering ved at give kæben mulighed for at komme på plads. Terapien kan hjælpe folk i alle aldre. Har du brug for mere information om din behandler? Så sørg for at læse mere om mig her! Book din tid direkte her: Online Book. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til bookingen så kan du også kontakte os på Tlf.: +45 30 28 22 11, eller via mail: jaj161@hotmail.com