Graviditetsmassage Hvidovre

En graviditet er ofte forbundet med lykke, men mange oplever også problemer, smerter og anden ubehag. Her tilbyder jeg graviditetsmassage nær Hvidovre med kun 12 minutters kørsel. Det er både til dig, der vil lindre smerterne, eller dig der vil tage dem i forkøbet. En graviditetsmassage er relevant for alle gravide, uanset stadiet af din graviditet.

Massagen kan være med til at mindske ømhed, hævelser spændinger samt generel uro og ubehag i kroppen. En gravidmassage kan være et godt middel til en ellers hård og lang graviditet.

Jeg hjælper med graviditetsmassage nær Hvidovre kun 8 km væk

At få løsnet kroppen kan være den afslappende pleje, du lige præcis har brug for ved en graviditet. Det giver både fysisk og mental velvære, og jeg sørger for at lytte til dig og din krop. På min klinik i Brøndby, 8 km fra Hvidovre, bliver du ikke bare behandlet med en almindelig massafe for gravide, jeg sørger derimod for at lytte til dine behov og ønsker for fokuspunkter.

Kun du ved, hvordan du har det, og en behandling skal tilrettelægges efter dine individuelle behov og spændinger. Dog har jeg med mange års erfaring også kompetencerne til at hjælpe dig, der som gravid ikke ved, hvad der præcis er årsagen til en gene.

 

graviditetsmassage københavn

Graviditet kan give ubehag

Jeg kan opfylde mange behov med min graviditetsmassage i Hvidovre. Har du brug for en graviditetspude undervejs, er det også muligt. Min massage kan bidrage positivt til:

  • Træthed
  • Ømhed
  • Oppustethed
  • Manglende energi
  • Ømme muskler, led osv.

Alle disse symptomer er forbundet med, at din krop er ekstra belastet. Her kan en massage løsne op og hjælpe.

Kontakt mig endelig på +45 30 28 22 11 hvis du ønsker at høre mere om mig eller min klinik. Du kan også booke din tid her. Graviditeten bør være en lykkelig tid, og med en graviditetsmassage kan du lette graviditeten og gøre den lidt mere behagelig.