Graviditetsmassage Rødovre

Professionel graviditetsmassage i Rødovre – oplever du smerter, ubehag og andre problemer under din graviditet? Så du ikke den eneste! Selvom graviditet anses som værende en lykkelig oplevelse, så betyder det ikke at den foregår problemfrit. En graviditetsmassage kan løsne op i spændinger, mindske ømhed, samt uro og ubehag i kroppen.

Uanset stadiet på graviditeten, så kan massagen give dig og din krop mere ro, samt undgår smerterne som kan opstå undervejs.

Skræddersyet graviditetsmassage nær Rødovre, kun 10 min væk

Graviditeten opleves meget forskelligt, fra person til person, derfor bliver massagen tilrettelagt ud fra dine ønsker og behov. Der bliver lagt fokus på dine spændingsområder og dine individuelle behov. Med mine mange års erfaring inden for branchen kan jeg ofte give dig årsagen til din gener.

En graviditetsmassage er især god for kvinder, som har en lang og hård graviditet og dermed har brug for at løsne op i kroppens spændinger. Lyder dette interessant for dig? Book tid til din massage for gravide her.

graviditetsmassage københavn

Hvordan kan massagen hjælpe dig?

Mange kvinder oplever forskellige gener under graviditeten, herunder kan du se hvilke min gravidmassage kan hjælpe dig med:

  • Træthed
  • Ømhed
  • Oppustethed
  • Manglende energi
  • Ømme muskler og led

Generne skyldes at kroppen er overbelastet, og har svært ved at finde ro og balance. En graviditetsmassage kan ikke fjerne alle gener ved din graviditet, men den kan hjælpe godt på vej, og kan hjælpe dig mentalt, med at slappe af i dig selv.

Book en tid til graviditetsmassage i Rødovre

Har du nogen spørgsmål i forhold til massagen eller ønsker du bare book en tid? Du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi besvare dine spørgsmål, på bedst mulig vis.