Kranio Sakral Terapi Glostrup

Thornblad Klinik tilbyder Kranio Sakral Terapi nær Glostrup. Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform, der har til formål at løsne op for spændinger og blokeringer i kroppen, særligt omkring kraniet og rygsøjlen. Behandlingen udføres ved hjælp af blide tryk og stræk, og kan give lindring for en række forskellige lidelser og ubalancer.

Kranio Sakral Terapi kan være en hjælp mod en lang række forskellige lidelser som hovedpine, migræne, nakkesmerter, rygsmerter, stress, angst og depression. Behandlingen kan også anvendes til at lindre symptomer på mere komplekse sygdomme, såsom fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom og posttraumatisk stresssyndrom.

Der er altså en masse fordele forbundet med behandlingen, som du kan bestille tid til online. Hvis du har spørgsmål til behandlingen kan du også ringe på tlf. +45 30 28 22 11 eller skrive på mail jaj161@hotmail.com.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform, der bygger på principperne om at kroppen har evnen til at hele sig selv, og at blokeringer og spændinger kan forhindre kroppens naturlige flow og balance. Ved at arbejde med det kranio-sakrale system, som er en sammensætning af hjernen, rygmarven og de hjernehinder, som omgiver disse, kan jeg som Kranio Sakral Terapeut arbejde med at frigøre spændinger og stimulere kroppens eget helingspotentiale.

Under en Kranio Sakral behandling vil jeg på Thornblad Klinik først undersøge kroppens bevægelighed og spændinger ved at mærke efter på kroppens forskellige pulser og bevægelser. Derefter vil jeg med blide tryk og stræk arbejde med at frigøre spændinger og genvinde kroppens naturlige balance. Behandlingen er afslappende og kan ofte føles som en form for meditativ bevægelse.

Bestil tid til Kranio Sakral Terapi nær Glostrup

Hvis du ønsker at give dig i kast med Kranio Sakral Terapi nær Glostrup, kan du gøre det online her på siden. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan klinikken også kontaktes på tlf. +45 30 28 22 11 eller på mail jaj161@hotmail.com.

Book tid online

 

Find prisen på Kranio Sakral Terapi og andre behandlinger her.