Massage Rødovre

Thornblad Klinik tilbyder massage nær Rødovre. I klinikken tilbydes en række af forskellige massageformer, så du med garanti kan finde en til dine behov.
Jeg er uddannet massør, og tilbyder derfor en professionel og tryg behandling. Mine klienters fysiske og mentale velvære er altid i fokus, og på den måde hjælper jeg dagligt mennesker til at få en bedre hverdag her på klinikken med massage nær Rødovre.

Du kan booke din tid her, ringe på tlf. +45 30 28 22 11 eller skrive på mail jaj161@hotmail.com hvis du har spørgsmål til de forskellige behandlinger på Thornblad Klinik.

Massage gavner krop og sind

For det første hjælper massage med at reducere stressniveauet. Den tryk- og berøringsbehandling, jeg som massør giver, hjælper med at øge frigivelsen af ​​endorfiner, hvilket reducerer angst og stress. Når du får en massage, får du en følelse af afslapning og ro. Det er en følelse, som mange mennesker med en travl hverdag ikke oplever i deres daglige liv, og som kan hjælpe med at sænke blodtrykket og hjerterytmen.

For det andet kan massage også hjælpe med at lindre muskelsmerter og stivhed. Hvis du træner meget, eller hvis du har et job, hvor du sidder ned i flere timer ad gangen, er der en god chance for, at du lider af muskelsmerter og stivhed. Ved at få regelmæssige massagebehandlinger, vil du se en mærkbar forbedring i dine muskelsmerter og stivhed. En massage nær Rødovre her på Thornblad Klinik kan løsne musklerne og hjælpe med at øge blodgennemstrømningen i kroppen.

Forkæl dig selv med en massage nær Rødovre

Hos Thornblad Klinik finder du et professionelt men afslappet miljø, hvor du kan finde lige præcis den massageform, der passer bedst til dine behov. Jeg står klar til at vejlede dig før, under og efter behandling, så din krop og dit sind får mest muligt ud af massagen.

Thornblad Klinik ligger på Brøndby Nord Vej 161, 3. tv. tæt på Brøndbyøster Station. Du kan ringe til mig hvis du har brug for yderligere information. Jeg står klar med åbne arme til at give dig en massage, der kan give dig nyt mod på tilværelsen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Book tid online

 

Find prisen på Massage og andre behandlinger her.