Sportsmassage Brøndby

Thornblad Klinik tilbyder sportsmassage i Brøndby. Mangler du en afslappende klinik med fokus på høj service og professionel behandling, så skal du bestille tid her. Har du spørgsmål til sportsmassage i Brøndby eller andre behandling, kan du kontakte klinikken på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hotmail.com.

Hvad er sportsmassage?

Vi tilbyder sportsmassage i Brøndby med henblik på at lindre og afhjælpe smerter i bevægelsesapparatet. Sportsmassage er en dybdegående behandling med fokus på muskler og væv, hvor der afhjælpes de ømme steder i muskulaturen. Ligeledes kan denne behandling bruges til at hjælpe lymfesystemet med at frigøre kroppens affaldsstoffer.

Vælg en sportsmassage i Brøndby og få både fysisk og psykisk velvære i kroppen. Bestil tid her.

Gør noget godt for dig selv med en sportsmassage i Brøndby

Hos Thornblad Klinik tager vores sportsmassage udgangspunkt i den anatomiske opbygning af den menneskelige krop, med muskler, knogler, sener og ledbånd. Ønsker du en massage som berører alle kroppens punkter, er sportsmassage noget for dig, Især hvis du oplever stivhed i kroppen eller er meget aktiv.

Gør noget godt for dit helbred og bestil tid til en sportsmassage i Brøndby. Behandlingen løsner op i kroppen, hvilket giver mange fordele i forhold til:

  • Kontaktsport
  • Fysisk aktivitet
  • Skavanker
  • Lindring af psykiske problemer og stress

Har du spørgsmål vedrørende sportsmassage i Brøndby, kan du altid kontakte klinikken på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hotmail.com.

Bestil tid til sportsmassage i Brøndby

Ønsker du at bestille tid til sportsmassage eller en af vores andre behandlinger, kan du bestille tid via vores Online Booking. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken hvis du har spørgsmål til behandlinger eller tidsbestilling. Du kontakter klinikken her eller på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hotmail.com.

Du finder Thornblad Klinik på Brøndby Nord Vej 161, 3. tv, 2605 Brøndby.

Thornblad Klinik glæder sig til at byde dig velkommen!