Sportsmassage Glostrup

Thornblad Klinik tilbyder sportsmassage nær Glostrup. Hos os har vi et professionelt, men afslappende miljø, hvor service og velvære er i højsædet. Har du spørgsmål til sportsmassage nær Glostrup eller til nogle af vores andre behandlinger, kan du kontakte klinikken på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hotmail.com.

Hvornår skal man have sportsmassage?

Er du træt af muskelsmerter, eller føler du dig træt og udmattet efter en intens træning? Så er det tid til at overveje sportsmassage. Med denne form for massage kan du opnå mange sundhedsmæssige fordele og samtidig få en unik og beroligende oplevelse.

Sportsmassage er effektivt til at reducere muskelsmerter og forebygge skader. Massage øger blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket resulterer i en reduktion af muskelspændinger og ømhed. Det reducerer også risikoen for skader ved at styrke musklerne og forbedre deres fleksibilitet.

Er du meget aktiv eller oplever stivhed i kroppen, kan det meget vel være tid til at overveje en sportsmassage nær Glostrup hos Thornblad Klinik. Du kan gøre krop og sind en tjeneste ved at bestille tid hos os via vores Online Booking.

Bestil tid til en sportsmassage nær Glostrup for at gøre noget godt for dig selv

Sportsmassage har også en positiv indvirkning på dit mentale helbred. Mange atleter oplever stress på et eller andet tidspunkt i deres karriere, og det kan have en skadelig effekt på både helbredet og præstationsevnen. Regelmæssig sportsmassage kan hjælpe dig med at tackle stress, og hjælpe dig med at slappe af mentalt og fysisk.

Musklerne har brug for tid til at restituere og komme sig efter intens træning. Sportsmassage kan hjælpe med at forkorte restitutionstiden ved at forøge blodgennemstrømningen i kroppen og musklerne såvel som at reducere muskelspændinger og inflammation.

Hvis du kan nikke genkendende til noget af ovenstående, er det muligvis tid til at booke en tid hos os. Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hotmail.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Book tid online

 

Find prisen på Sportsmassage og andre behandlinger her.