Wellness Massage Rødovre

Trænger du til en pause fra den hektiske hverdag? Så er wellness massage nær Rødovre noget for dig! Besøg Thornblad Klinik i Brøndby. Klinikken tilbyder ro og velvære, så når du har brug for en wellness massage væk fra en travl og stressende hverdag, eller bare ønsker at gøre noget godt for dig selv, så er du i de rette omgivelser.

Book din tid til en wellness massage med det samme via online booking. Har du spørgsmål til behandlingen, kan du kontakte klinikken på tlf. +45 30 28 22 11 eller på jaj161@hotmail.com.

Rolig wellness massage nær Rødovre

Wellness massage er for dig som har brug for at komme helt ned i gear. Når du besøger Thornblad Klinik, er du i fokus. Behandlingen handler om dig og dit velvære. Vi anbefaler at du som minimum bestiller wellness massage til en time og gerne mere. Har du virkelig brug for at falde ned og stresse helt af, kan det ofte godt tage lidt tid at lande ordentligt. Din oplevelse i af behandlingen, bliver ofte bedre hvis du giver dig selv nok tid. Så gør noget godt for dig selv og bestil tid til wellness massage nær Rødovre i dag.

Vores massage giver dig ro i kroppen, lindre smerter og løsner for spændinger. Jeg har en grundig viden om kroppen samt lindring og reducering af spændinger og stress i kroppen. Du er derfor altid i kompetente og erfarne hænder hos Thornblad Klinik.

Klinikken i Brøndby er indbydende og hygge. Der er skabt de helt rigtige rammer for at du kan nyde din wellness massage. Atmosfæren er altid tryg og afslappet, så du tager herfra som et nyt og veludhvilet menneske.

Bestil tid til wellness massage nær Rødovre

Lige meget om ønsket er lindring af smerter, løsnet for spændinger eller blot selvforkælelse, er wellness massage noget for dig. Gør noget ekstra godt for dig selv og bestil tid til en behandling hos Thornblad Klinik i vores afslappede omgivelser.

Du kan bestille tid til wellness massage online. Har du spørgsmål til klinikken eller behandlingen, kan du ringe på tlf. +45 30 28 22 11 eller på jaj161@hotmail.com.