Japansk Lifting Hundige

Hos Thornblad Klinik tilbydes der Japansk Lifting nær Hundige, i klinikken på Brøndby Nord Vej 161. Japansk Lifting er en form af ansigtsmassage, med rødder fra Japan, hvor den er kendt under navnet Kobido. Japansk Lifting er sammensat af nogle forskellige behandlinger: dybdegående massage, akupressur og afspænding af muskler og væv. For mange opleves behandlingen også som rynkereducerende. Du kan bestille tid til Japansk Lifting nær Hundige her.

Hvordan foregår Japansk Lifting?

Når du hos Thornblad Klinik modtager Japansk Lifting nær Hundige, vil din behandling foregå således:

  • Huden afrenses
  • Der påføres en alge maske, efterfulgt af hovedbundsmassage
  • Behandling af ansigtet med hybenkerneolie og forskellige lifting teknikker
  • Plejende maske med lettere fodmassage
  • Afslutning med saltstenskugler der masseres blidt, for at køle og tilføre mineraler

I forbindelse med din Japansk Lifting, anbefales der at drikke rigeligt med væske, især efter behandlingen. Ønsker du at vide mere om klinikken og din behandler, kan du læse mere her.

Japansk Lifting nær Hundige

Japansk Lifting er en effektiv og grundig ansigtsmassage, der ofte også har en rynkereducerende effekt. Behandlingsformen har mange fordele. Som det første virker den foryngende og opstrammer huden. Som det andet er det en med en ansigtsbehandling, en dejlig måde at stresse af på.

Hos Thornblad Klinik er du i professionelle og rolige omgivelser. Klinikken er indrettet med fokus på at du skal finde det behageligt samt at opnå ro og velvære.

Når nu skal modtage Japansk Lifting anbefaler vi at du fjerner kontaktlinser og har så lidt makeup på som muligt. På den måde vil du få en rar oplevelse og modtage den bedst mulige behandling.
Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. +45 30 28 22 11 eller på jaj161@hotmail.com.

Ønsker du at bestille tid til Japansk Lifting nær Hundige, kan du benytte dig af vores Online Booking.