Japansk Lifting i Brøndby nær København

Hos Thornblad Klinik kan du også modtage japansk lifting i København. Japansk Lifting er en ansigtsmassage, som er en kombination af dybdegående massage, akupressur og afspænding af muskler og væv. På den måde vil du have mulighed for at nyde en afslappende behandling, som blandt andet også er rynkereducerende – bonus!

Japansk lifting ansigtsbehandlingen består af:

  • Afrensning af huden
  • Påførelse af en alge maske, efterfulgt af hovedbundsmassage
  • Behandling af ansigtet med hybenkerneolie og forskellige lifting teknikker
  • Plejende maske med lettere fodmassage
  • Afslutning med saltstenskugler der masseres blidt, for at køle og tilføre mineraler

Der tilrådes at drikke rigeligt med vand efter hver behandling.

Rynkereducerende massage med japansk lifting nær København

Den ansigtsmassage, som du får hos os, er baseret på japansk lifting. Det er en form for naturlig rynkereducerende ansigtsmassage fra Japan, også kendt som kobido, som er en yderst effektiv og grundig ansigtsmassage, når du vil gøre noget godt for ansigtshuden. Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er ansigtsbehandlingen også en fantastisk måde at stresse af på.

Lyder vores fantastiske ansigtsmassage som noget for dig, så book din tid til japansk lifting i København allerede i dag. Du kan se frem til en afslappende behandling, der er til gavn for huden og energien. Har du brug for at vide mere om din behandler? Så sørg for at tjekke siden om mig!

Før behandlingen tilrådes det, at fjerne kontaktlinser, og have så lidt makeup på som muligt.

Thornblad Klinik ligger i Brøndby, tæt på København samt Rødovre, Hundige m.m. Min klinik er godt placeret i forhold til transport, så du altid kan komme forbi.

Japansk Lifting København