Japansk Lifting Rødovre

Hos Thornblad Klinik i Brøndby, tilbydes Japansk Lifting nær Rødovre. Japansk Lifting er en ansigtsmassage, der består af flere typer af behandlinger: dybdegående massage, akupressur samt afspænding af muskler og væv. En dejlig bonus ved den afslappende behandling, Japansk Lifting, er at den er rynkereducerende.

Book tid online

Hvad er Japansk Lifting?

Når du besøger klinikken til Japansk Lifting nær Rødovre, vil du modtage en behandling bestående af:

  • Afrensning af huden
  • Påførelse af en alge maske, efterfulgt af hovedbundsmassage
  • Behandling af ansigtet med hybenkerneolie og forskellige lifting teknikker
  • Plejende maske med lettere fodmassage
  • Afslutning med saltstenskugler der masseres blidt, for at køle og tilføre mineraler

Det anbefales at drikke rigeligt med vand i forbindelse med behandlingen, særligt efterfølgende.

Japansk Lifting nær Rødovre med rynkereducerende massage

Vores ansigtsmassage er baseret på Japansk Lifting. Behandlingen stammer fra Japan, hvor den er kendt under navnet Kobido. Japansk Lifting er en meget effektiv og grundig ansigtsmassage, som for mange har den effekt, at den virker naturligt rynkereducerende.

Japansk Lifting har mange fordele, foruden at virke foryngende og opstrammende for huden, så er en ansigtsbehandling også en skøn måde at stresse af på. Thornblad Klinik i Brøndby tilbyder professionelle og afslappende omgivelser, med din velbehag i fokus.

Før din Japansk Lifting anbefaler vi at kontaktlinser fjernes samt at du har så lidt makeup på som muligt. Ønsker du at vide mere om Thornblad Klinik og din behandler, kan du finde mere information her.

Bestil tid til Japansk Lifting nær Rødovre

Lyder vores Japansk Lifting som noget du har lyst til at prøve, kan du bestille din tid her. Har du spørgsmål til behandlingen, Thornblad Klinik eller noget tredje, er du altid velkommen til at tage kontakt. Du kan ringe på tlf. +45 30 28 22 11 eller via mail jaj161@hatmail.com.

Book tid online

Find prisen på Japansk Lifting og andre behandlinger her.